Donaties

 

Eén van de doelstellingen van onze vereniging is het zo goedkoop mogelijk vervoeren van mensen die daarvoor in aanmerking komen. Donaties zijn hierbij een belangrijke manier om dit te kunnen realiseren. In het verleden stuurden wij vaak acceptgiro’s naar mensen met een verzoek voor een donatie. De acceptgiro’s verdwijnen, zodat wij op een andere manier deze donatie onder de aandacht moeten brengen.

U kunt bijdragen aan het het behalen van deze doelstelling door een donatie te storten op rekening:

NL 72 INGB 0685104001

t.n.v. Vereniging Gehandicaptenvervoer Steenwijk e.o. in Steenwijk (let op; dit is een ander nummer dan in het verleden).

Vervoer aanvragen

Het aanvragen van vervoer gaat altijd via onze coördinator. Zij zijn op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur bereikbaar op telefoonnummer

06 – 24 89 14 50

N

Vrijwilliger worden

De Vereniging Gehandicapten Vervoer is een vereniging van vrijwilligers. Dit houdt in dat ook wij altijd vrijwilligers kunnen gebruiken.

Donateur worden

Om de kosten voor het vervoer zo laag mogelijk te houden, zijn wij afhankelijk van donaties.

Contact opnemen

06-24 89 14 50

Vrijwilliger worden

Wist je dat mensen die vrijwilligerswerk doen gelukkiger zijn? En gezonder? Je zet je talent in en krijgt er heel veel voor terug. Een goed gevoel en waardering. De Vereniging Gehandicapten Vervoer is een vereniging van vrijwilligers. Dit houdt in dat ook wij altijd vrijwilligers kunnen gebruiken.

We vergoeden je onkosten en je bent bij ons altijd goed verzekerd.