Over ons

De Vereniging Gehandicapten Vervoer Steenwijk e.o. is een vereniging, die al meer dan 40 jaar bestaat uit vrijwilligers. Zij zetten zich belangeloos in om mensen met een beperking meer te laten genieten van het leven. Deze krijgen hierdoor de mogelijkheid om naar een restaurant of een theater te gaan. Maar ook bezoeken van familie of vrienden. Of, in een meer serieuzer geval, naar een dokter of een ziekenhuis.

Ook brengen wij dagelijks mensen naar de dagbesteding en rijden wij twee maal per week voor de SOOS in Steenwijk.

De vereniging bestaat uit chauffeurs, de coördinatoren en een bestuur.

 

Bestuur.

Het bestuur bestaat uit een dagelijks bestuur, bestaande uit de voorzitter, de secretaris en de penningmeester. De functie van voorzitter is momenteel vacant en wordt waargenomen.

 

Coördinatoren

De spil van de vereniging zijn de coördinatoren. Zij zijn het aanspreekpunt voor het vervoer, de chauffeurs en donateurs. Zij krijgen de aanvragen voor het vervoer binnen, maken de afspraken met onze cliënten en koppelen daar een chauffeur aan.

 

Chauffeurs

Zonder chauffeurs kunnen wij natuurlijk niets. Zij zijn uiteindelijk de vrijwilligers die de ritten moeten uitvoeren. Zij bedienen de lift op de bus en zij zorgen dat de passagiers veilig verplaatst worden. Ook zijn het de chauffeurs die tijdens een rit een luisterend oor bieden aan de cliënten. Ook dit laatste is een belangrijk iets.

Vervoer aanvragen

Het aanvragen van vervoer gaat altijd via onze coördinator. Zij zijn op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur bereikbaar op telefoonnummer

06 – 24 89 14 50

N

Vrijwilliger worden

De Vereniging Gehandicapten Vervoer is een vereniging van vrijwilligers. Dit houdt in dat ook wij altijd vrijwilligers kunnen gebruiken.

Donateur worden

Om de kosten voor het vervoer zo laag mogelijk te houden, zijn wij afhankelijk van donaties.

Contact opnemen

06-24 89 14 50

Vrijwilliger worden

Wist je dat mensen die vrijwilligerswerk doen gelukkiger zijn? En gezonder? Je zet je talent in en krijgt er heel veel voor terug. Een goed gevoel en waardering. De Vereniging Gehandicapten Vervoer is een vereniging van vrijwilligers. Dit houdt in dat ook wij altijd vrijwilligers kunnen gebruiken.

We vergoeden je onkosten en je bent bij ons altijd goed verzekerd.